Kunstenaars uit Nijmegen helpen vrouwen in de woestijn.

Op 25 november 2023 vanaf 14.30 uur vindt er een kunstveiling plaats in restaurant t Spijker in Beek.

De te veilen collectie bestaat uit meer dan twintig werken en alle baten gaan naar een waterproject in de woestijn. De werken zijn belangeloos ter beschikking gesteld door kunstenaars uit stad en regio. Vanaf 13.30, voor de veiling begint,  kunnen de werken bekeken worden.

 

Met deze kunstveiling wil Stichting Hadiya Fonds zoveel mogelijk geld ophalen voor n waterauto in de Sinaï woestijn.

De vrouwen daar hopen door het kweken van groente en fruit de maaltijden van hun gezin te verbeteren. Rijst en brood is voorhanden; groente en fruit zijn schaars en duur. Het moet van ver komen.

 

Maar,  water is nodig om moestuintjes te bevloeien. Met de aanschaf van een waterauto, die drie dorpen gaat bedienen, is dit probleem opgelost en komt een moestuin binnen bereik.

Wat hebben de vrouwen nodig? Een bassin voor  wateropslag, zaaigoed en stekken van fruitbomen, gaas zodat de geiten de oogst niet voortijdig wegvreten. Maar het allerbelangrijkste is het water. Zonder water geen leven.

 

Wil je iets unieks aan de muur? Heb je wat met beeldende kunst? Of gaat het leven van vrouwen in de woestijn je aan het hart? Allemaal redenen om op (datum) om 1400 uur naar t Spijker te komen.

Meer info? Kijk op www.hadiyafonds.nl  en klik door naar Nieuws. Of stuur een mailtje naar info@hadiyafonds.nl  Via de mail kun je ook een catalogus aanvragen. 

 

Datum

25 nov 2023
Verlopen!

Tijd

Vanaf 13.30 kunnen de kunstwerken bekeken worden; de veiling begint om 14.30
1:30 pm - 6:00 pm

Kosten

Gratis

Locatie

Restaurant t Spijker

Locatie 2

Beek

Locatie 3

Gelderland
QR code

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF
Ontvang interessante informatie om jezelf als kunstenaar en ondernemer verder te helpen

Wij houden ook niet van spam!
AANMELDEN
close-link