Miriam van Veen exposeert in het Gemeentehuis van Ouderkerk a/d Amstel

Van 5 september t/m 26 oktober 2023 is een bijzondere expositie te zien van kunstenaar Miriam van Veen in het Gemeentehuis van Ouderkerk a/d Amstel.

Miriam maakt schilderijen van vogels, dieren en natuuronderwerpen in aquarel. Daarnaast maakt zij huisdier-portretten in opdracht.

Het werk dat te zien is tijdens deze expositie, is kenmerkend voor Miriams manier van werken. Zij wekt de dieren in haar schilderijen tot leven door hun persoonlijkheid en expressie treffend weer te geven en texturen gedetailleerd uit te werken.Miriam werkt vanuit haar atelier op de Utrechtse Heuvelrug, dat te bezoeken is op afspraak.

DIEREN EN NATUUR

Met haar kleurrijke werk wil de kunstenaar de dieren en de natuur heel dicht bij de kijker brengen, in een intieme en persoonlijke ontmoeting. En iedereen met andere ogen mee laten genieten van alle schoonheid en het bijzondere dat zij ziet in haar onderwerpen.

Wie meer van Miriams kunst wil zien en kennis wil maken met het verhaal achter haar werk, kan kijken op de website: https://www.miriamvanveen.nl

De schilderijen en grafietwerken die te zien zijn op de expositie zijn te koop.

MEET & GREET

Ook kan je de kunstenaar zelf ontmoeten tijdens de Meet & Greet, op woensdag 4 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur. Ter ere van Dierendag is Miriam dan zelf aanwezig bij de expositie en kan je vragen stellen over haar kunst.

De expositie is vrij te bezoeken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis; van maandag t/m donderdag van 9.00-17.00 uur en op vrijdag van 9.00-12.00 uur.

Adres: Vondelstraat 1, Ouderkerk a/d Amstel

Urenschema

Datum

05 sep 2023 - 27 okt 2023
Verlopen!
QR code

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF
Ontvang interessante informatie om jezelf als kunstenaar en ondernemer verder te helpen

Wij houden ook niet van spam!
AANMELDEN
close-link