Verhalenvertellers – Expositie

Op zaterdag 20 en zondag 21 augustus organiseert Stichting De Paardenkamp samen met Paard Verzameld, het internationale platform voor paardenkunst, een expositie genaamd ‘Verhalenvertellers’. Een uniek evenement waar kunstenaars uit binnen- en buitenland verschillende werken tentoonstellen die geïnspireerd zijn op de bejaarde paarden die bij de Stichting wonen. Je krijgt de verhalen van de paarden te zien door de ogen van de kunstenaars!

 

Maar liefst 25 internationale kunstenaars van het Paard Verzameld Collective komen samen op dit unieke, tweedaagse evenement in Soest. De boerderijen Het Gagelgat en Vosseveld van Stichting De Paardenkamp vormen het decor voor deze expositie. Een wandelroute leidt bezoekers langs kunstenaars die live aan het schilderen zijn en langs alle tentoongestelde werken; van schilderijen tot aquarellen en van tekeningen tot bronzen beelden.

 

De expositie ‘Verhalenvertellers’ vindt plaats op 20 en 21 augustus van 10.00 uur tot 16.00 uur en de toegang is gratis. Parkeren kan op de grote parkeerweide van De Paardenkamp naast het Avia tankstation. Boerderij Vosseveld (Birkstraat 96) en Boerderij Het Gagelgat (Birkstraat 107) bevinden zich op loopafstand.

 

Kom luisteren naar de vertellers en ontdek zelf de verhalen!

Datum

20 - 21 aug 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 am - 4:00 pm

Kosten

Gratis

Locatie

De Paardenkamp, Birkstraat 96 & 107
Website
https://paardenkamp.nl
QR code

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF
Ontvang interessante informatie om jezelf als kunstenaar en ondernemer verder te helpen

Wij houden ook niet van spam!
AANMELDEN
close-link