Pop Up Galerie Unfold Prinsengracht

Galerie: Pop Up Galerie Unfold
Collectie: Wisselend
Contact informatie:Prinsengracht 715
Amsterdam
020-4211226
unfold360.nl

Op zoek naar een galerie voor een tijdelijke expositie in hartje Amsterdam?

De Unfold Venue van 70 m2 op de Prinsengracht leent zich uitermate goed voor tijdelijke exposities. Het Spiegelkwartier in Amsterdam staat bekend om de vele exposities en galeries en trekt een kunstminnend publiek. Het pand is om de hoek van de Leidsestraat gelegen en biedt de mogelijkheid om volledig naar eigen smaak te worden ingericht.

De lichte ruimte bestaat uit 2 verdiepingen, een vide en openslaande deuren naar de Prinsengracht. De wanden hebben een handig ophangsysteem om schilderijen te bevestigen.

Tijdens kantoor uren is de ruimte geopend, kom gerust eens een kijkje nemen!

5 gedachten over “Pop Up Galerie Unfold Prinsengracht”

 1. Wij zijn een groep van 10 ( mature) studenten van een masterjaar textielkunst opleiding. Wij zoek een galerieruimte voor onze eindejaarstentoonstelling. Dit zal voor 2 dagen zijn ergens in juli. Zou je ruimte een mogelijkheid zijn voor ons?
  Wat zou dit kosten?
  De website is van de school zelf zodat je een idee krijgt over wat wij doen. Graag een antwoord sturen naar eigen email adress.

  Beantwoorden
 2. Hi Carola,

  Leuk dat jullie ons benaderen, bedankt voor de interesse. Zou je ons een e-mail adres kunnen sturen? Dan kunnen wij jullie gelijk een document sturen met meer informatie.

  Groetjes,
  Dounia

  Beantwoorden
 3. Hoi …,
  Ik ben op zoek naar een ruimte om +/- 30 foto’s te exposeren en voor verkoop aan te bieden. Is dat mogelijk bij jullie en wat kost dat. Groet Noortje

  Beantwoorden

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF
Ontvang interessante informatie om jezelf als kunstenaar en ondernemer verder te helpen

Wij houden ook niet van spam!
AANMELDEN
close-link