Te Kunst en te Keur

Galerie: Te Kunst en te Keur
Collectie: Hedendaagse (overwegend) figuratieve kunst
Contact informatie:
Dorpsstraat 220
3925 KJ Scherpenzeel

Kunstenaar Connie van Winssen en haar man Willem besloten na zijn pensioen te verhuizen uit Westbroek, waar zij beiden hun hele leven gewoond hadden, om nog een keer een avontuur aan te gaan.

Ze kochten een oud winkel/woonpand in het (winkel)hart van Scherpenzeel en hebben twee jaar geklust om het gebouw energieneutraal te maken en klaar voor de komende eeuw.

Nagenoeg alles is aangepakt, alleen de voor- en zijgevels en de verdiepingsvloer zijn gebleven. Na twee jaar hard werken was de benedenverdieping in juli 2020 klaar. De bovenverdieping en tuin en schuur gaan nog wel een jaar vergen.

Ze hebben toen een galerie ingericht van bijna 100m2 voor het werk van Connie zelf en vijf tot zeven 2-maandelijks wisselende gastkunstenaars.
Connie schildert al meer dan 40 jaar en heeft geëxposeerd in binnen- en buitenland. Ze schildert heel snel en heeft mede daardoor een grote collectie.

Het is de bedoeling dat er altijd drie 3D kunstenaars exposeren (glas, steen, keramiek, textiel), drie 2D kunstenaars (schilderkunst, tekenkunst, fotografie) en daarnaast zijn er nog kunstzinnige tassen en sieraden te koop. Door de grote diversiteit is het altijd een gevarieerde tentoonstelling en leuk om even binnen te lopen.

De kunst die getoond wordt is hedendaagse (overwegend) figuratieve kunst. De prijzen variëren van 15- 3000 euro. Er is voor elk wat wils. Te ku(n)st en te keur!

Deze kunstwinkel/galerie bestaat sinds september 2020 en is elke woensdag, vrijdag en zaterdag geopend van 13-17 uur en op afspraak.

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF
Ontvang interessante informatie om jezelf als kunstenaar en ondernemer verder te helpen

Wij houden ook niet van spam!
AANMELDEN
close-link