Anna Nunes

Anna Nunes schilder

Kunstenaar: Anna Nunes
Stijl: Hedendaagsekunst

Contact informatie:
anna_vd_hoven@hotmail.com
www.nunesart.com

Anna Nunes (1993) schilderkunst bestaat vooral uit grote, kleurrijke en krachtige portretten. Ze heeft het doel, groepen mensen die niet opvallen een podium te geven, met name vrouwen en jonge meisjes. Hiervoor gebruikt ze intense kleuren, bijzondere houdingen en intense expressies.

Op het moment gaat vooral veel aandacht in Anna’s kunst naar de inheemse bevolking van de Boé, een van de meest geïsoleerde en arme regio’s in Guinea-Bissau (West-Afrika). In 2017 verbleef ze hier een lange periode en leerde ze de cultuur en tradities van deze gemeenschappen goed kennen. De innerlijke schoonheid en fysieke kracht van de mensen die ze daar heeft ontmoet, heeft een diepe indruk op haar gemaakt en is een voortdurende bron van inspiratie.

Hun schoonheid, oprechtheid, trots, vriendelijkheid en veerkracht probeert ze weer te geven op grote canvassen. Het is voor Anna belangrijk om hun pure schoonheid vast te leggen. Volgens Anna Nunes heeft een pure schoonheid, in de zin van een pure ziel, de kracht om samenlevingen te inspireren en zo bij te dragen aan meer harmonie en vrede in deze chaotische wereld.

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF
Ontvang interessante informatie om jezelf als kunstenaar en ondernemer verder te helpen

Wij houden ook niet van spam!
AANMELDEN
close-link