Evgeniya Robeyn

Evgeniya Robeyn

Kunstenaar: Evgeniya Robeyn
Stijl: Moderne kunst

Contact informatie:
evgeniya.robeyn@telenet.be
evgeniyarobeyn.com

Mijn naam is Evgeniya Robeyn, kunstenares. Ik creëer moderne schilderijen gebruikmakend van verschillende materialen door elkaar.

Discover yourself through Art

Geboren in Siberië, USSR (‘74) en opgegroeid in Moskou, heb ik na het behalen van de nodige universitaire diploma’s er een hele carrière opzitten als financieel auditor, maar na een drastische wending in mijn leven heb ik besloten om mijn jeugddroom om te zetten in realiteit en ben ik begonnen met het ontwikkelen van mijn creatieve zelf.

Uiteraard was het voor mij ook een zoektocht langs verschillende paden om “mijn” stijl te vinden. Technieken leerde ik van you tube, kunstacademie en door zelf te experimenteren.

Na een paar jaar mezelf de verschillende schilder technieken aan te leren kwam het besef dat het tijd was om mijn”eigen” stijl te zoeken/vinden, wat niet zo eenvoudig bleek te zijn.

Die zoektocht, vooral binnen in mezelf, bracht mij in contact met Oosterse Astrologie/Metafysica en leer-strekkingen als Feng Shui, Qi men Dun Jia, BaZi en Reiki. Door deze “wijsheden” te bestuderen en te praktiseren is er na verloop van tijd een fusie ontstaan met mijn creaties en was “mijn stijl” geboren.

Moderne technologie is voor mij later ook van onschatbare waarde gebleken en helpen mij mijn inspiratie efficiënt vorm te geven om later verder uit te werken op doek.

Mijn inspiratie komt voort uit mezelf, of liever, groeit tijdens het creëren van een werk. Maar aanvankelijk heb ik een katalysator nodig waarop deze zich kan enten en groeien en die hou ik de volgende 20 jaar nog liever geheim 😉

Het harde werk staat nu nog voor de deur, mezelf en vooral mijn creaties kenbaar maken aan de rest van de wereld. Gelukkig zijn jullie er om daarbij toch al een klein beetje mee te helpen. Bedankt daarvoor.

Evgeniya Robeyn

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF
Ontvang interessante informatie om jezelf als kunstenaar en ondernemer verder te helpen

Wij houden ook niet van spam!
AANMELDEN
close-link