Marcel Rus

Marcel Rus
Kunstenaar: Marcel Rus
Stijl:
Textiel op houten panelen
Contact informatie:marceljanrus@gmail.com
https://marcelrus.com

Hallo! Mijn naam is Marcel Rus. Ik ben kunstenaar. Ik woon in de gemeente Sint-Michelsgestel, Noord-Brabant.

Ik werk voornamelijk met textiel op houten panelen. Uit oude versleten kleren van mijn huishouden creeer ik nieuwe authentieke schilderijen met primaire kleuren. Vaak werk ik op projectbasis rond een bepaald thema. Toen er aanslagen waren in Parijs probeerde ik mijn gevoel van onveiligheid te vangen en te verwerken door het maken van diverse kunstwerken rond het thema Here and There.

Ik wil met behulp van mijn kunstwerken een boodschap verkondigen. Een eenvoudige boodschap: blijf je verwonderen over de schoonheid van het alledaagse. Die ene zonnestraal die door de wolken breekt, de lach van een kind, de wind die blaast door je haar, de kleuren van kunstwerken in een museum. Zeker nu het leven zo complex is, is het fijn te weten dat er zoveel moois zo dicht in de buurt is. Pak die kans en laat het niet liggen!

Kopers koppelen terug dat ze de kunstwerken waarderen om het kleurgebruik, de tastbaarheid van de stof en de rust die het uitstraalt. Ze vinden het fijn te horen welk verhaal achter de kunstwerken steekt.

Ik exposeer regelmatig in de regio Meierij, heb eerder geexposeerd in De Litserborg in Den Dungen, bij galerie Second Art in Den Bosch en in het Vughts Historisch Museum. Ik ben verbonden met galerie AvG in Vught.

Ik zie je graag bij een expositie of online op mijn website. Like me ook op Facebook (Marcel Rus Art). Laat je verrassen door het materiaalgebruik en kleurstelling. Take a look!

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF
Ontvang interessante informatie om jezelf als kunstenaar en ondernemer verder te helpen

Wij houden ook niet van spam!
AANMELDEN
close-link