Kleuren mengen – Hoe meng je de perfecte kleur?

Kleuren mengen

Om mooie levendige kleuren te maken moet je weten welke kleuren je moet mengen. Dit klinkt misschien moeilijk, maar met wat basis kenniskun ook jij kleuren mengen als een professional, zeker met een kleur meng schema bij de hand.

Een schildersdoek op een spieraam spannen

Schildersdoek wordt op spieraam gespannen

Je overweegt schildersdoek op rol te kopen en wil weten hoe je vervolgens zelf het schildersdoek op een spieraam spant en waarom zou je dat überhaupt zou doen? In dit artikel zetten we de voor- en nadelen op een rijtje en laten we je zien hoe je een schildersdoek spant.

Waarom zou je professionele acrylverf gebruiken? De eigenschappen op een rij

Merken Professionele acrylverf

Professionele acrylverf is beschikbaar in een verscheidenheid aan soorten. Maar waarom zou je het kopen, hoe gedraagt ieder merk zich op het doek (video) en hoeveel kosten ze bij eenzelfde afnamevolume? In dit artikel gaan we in op professionele acrylverf.

Nederlandse initiatieven die jou helpen je kunst te verkopen

Nederlandse-initiatieven-voor-kunstenaars

Als kunstenaar ben je altijd op zoek naar mogelijkheden jouw kunst te verkopen en dat valt niet. In dit artikel lichten we Nederlandse initiatieven uit die jouw als kunstenaar verder kunnen helpen.

Wat is goede acrylverf en hoe bepaal je welke goed is?

Wat is goede acrylverf?

Er zijn verschillende soorten acrylverf, maar wat is goede acrylverf? Welke soort acrylverf moet je hebben en welke niet? In dit artikel gaan we in op verschillende soorten acrylverf.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor kunstenaars

Verzekeringen voor kunstenaars

In deze serie over verzekeringen voor kunstenaars licht financieel adviseur John Bonke de belangrijkste verzekeringen voor zelfstandige ondernemer uit. In dit artikel de arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Zit jij als kunstenaar zonder inspiratie?

Kunstenaar zonder inspiratie

Was je altijd zo lekker bezig met het maken van kunst en komt er nu geen goed idee meer omhoog? Zit jij als kunstenaar zonder inspiratie? In dit artikel geven we tips om jouw inspiratie en creativiteit weer terug te vinden.

Bezitsverzekering

Verzekeringen voor kunstenaars

Wanneer je een professioneel kunstenaar of galeriehouder bent heb je op elk moment (zeer) waardevolle spullen in huis. Maar zijn die wel verzekerd? In dit artikel gaat financieel adviseur John Bonke in op de bezitsverzekering.

Hoe maak je een goede timelapse video van jouw kunstwerk

Een timelapse video van kunst

Met een timelapse video kun je jouw fans in korte tijd laten zien hoe een schilderij of ander kunstwerk tot stand is gekomen. In dit artikel geven we je meer informatie over timelapse videos, waarom het maken van een timelapse video interessant is, welke apps je daarvoor kunt gebruiken en geven we aan waar je rekening mee moet houden.

NIEUWSBRIEF
Ontvang interessante informatie om jezelf als kunstenaar en ondernemer verder te helpen

Wij houden ook niet van spam!
AANMELDEN
close-link