Over Kunst & Kunstenaar

Op kunstenkunstenaar.nl  bieden wij een platform voor kunstenaars, kunstliefhebbers en galeriehouders om informatie en interesses uit te wisselen. We hebben als doel om o.a. startende kunstenaars exposure te geven voor een specifiek kunstwerk of hun website en kunstliefhebbers om daardoor in contact te komen met leuke nieuwe kunst en kunstenaars.

Kunst en kunstenaar - over ons

Daarnaast willen wij galeriehouders de mogelijkheid bieden hun galerie uit te lichten in onze rubriek “Galeriehouders aan het woord” en kunnen zij exposities in onze agenda op te laten nemen.

Kunstenaars kunnen hun kunde, kennis, tips en tricks delen met startende kunstenaars, maar ook met kunstliefhebbers. Denk bijvoorbeeld aan een artikel over de gebruikte technieken, hoe een kunstwerk tot stand is gekomen, of tips voor consumenten over het kopen van kunst. Ook kunstenaars kunnen exposities of events in de agenda op laten nemen.

Alles wat met kunst te maken heeft mag gepubliceerd worden. Dit blog mag ook gebruikt worden voor SEO doeleinden, maar de informatie moet wel interessant zijn voor onze bezoekers. Lees hier meer over de eisen om een kunst gastblog te schrijven.

Kosten

Om de kosten voor het onderhouden van dit platform te financieren tonen we advertenties en hebben we een klein aantal affiliate links. Affiliate links zijn altijd duidelijk aangegeven met (AFL), waarbij er gelinkt wordt naar deze pagina zodat de bezoeker hiervan op de hoogte is. We zullen overigens nooit een link opnemen die niet relevant of onbetrouwbaar is.

Wanneer een bezoeker op een advertentie klinkt krijgen wij daar een klein bedrag voor en wanneer er een product gekocht wordt via een affiliate link krijgen wij een klein percentage van de opbrengst. Dit heeft geen negatieve gevolgen voor onze bezoekers (producten worden bijvoorbeeld niet duurder). Win-win dus.

NIEUWSBRIEF
Ontvang interessante informatie om jezelf als kunstenaar en ondernemer verder te helpen

Wij houden ook niet van spam!
AANMELDEN
close-link