Rietje Smal-Zwanenburg -RietjeArt-

RietjeArt header

RietjeArt is een atelier, genesteld in het schilderachtige Stoutenburg. Rietje heeft een hartstochtelijke liefde voor de natuur en landschappen. Rietje’s werken zijn meestal abstract of geabstraheerd, vervaardigd met verschillende technieken en materialen.

Feike de Vries

Feike de vries header

Feike de Vries is al bijna 25 jaar actief als professioneel kunstenaar. Typerend voor zijn werk zijn een open opstelling en veelzijdigheid en het gebruik van meerdere technieken. Zijn kunst vertoont raakvlakken met de surrealisten Delvaux en Magritte.

Yolande de Vlugt

Yolande de Vlugt wil dat haar kunst enkele van de heilige mysteries van het leven vastlegt, door een specifieke energie, emotie of beweging te vangen.

Oscar de Wit-Snijder

Tijdens zijn MBO opleiding ging de Wit-Snijder zich meer verdiepen in de fotografie en de mogelijkheden. Om zijn stijl en passie te ontdekken volgde er een lange ontdekkingstocht door met vele soorten fotografie en bewerkingen te experimenteren, wat uiteindelijk leidde tot de ontwikkeling van zijn unieke ‘HDR-Old Style’.

Evgeniya Robeyn

Evgeniya Robeyn creëert moderne schilderijen gebruikmakend van verschillende materialen, geïnspireerd door Oosterse wijsheden.

Intuitionpaperart

Intuitionpaperart creëert paper art door middel van vouwen, quillen en knippen, maar ook de techniek om papier kleurhoudender en steviger maken. De objectenwerken we af met hout en metaal. Hierdoor krijgt het papierwerk een extra mooie uitstraling.

Chris Dierickx

Het werk van Chris Dierickx bestaat uit een combinatie van kunst, design en techniek. Vanwege zijn technische opleiding en achtergrond richt hij zich niet op één discipline en probeert hij graag nieuwe dingen en technieken uit.

HOU2USE

Het concept hou2use is een idee van Gerhard van Dijkhuizen uit Zwolle en Colet Scheper uit Zuidwolde (Drenthe). Op basis van één of meer foto’s bedenken, ontwerpen en maken zij met de hand unieke, persoonlijke en betaalbare (muur)kunst.

Ansje Visser

Ansje Visser, fotograaf, schrijfster, textielkunstenaar en (visueel) verhalenverteller: Voor mij is fotografie de kunst van het observeren. Het gaat erom iets interessants te vinden op een gewone plaats.

NIEUWSBRIEF
Ontvang interessante informatie om jezelf als kunstenaar en ondernemer verder te helpen

Wij houden ook niet van spam!
AANMELDEN
close-link