Kunst Agenda

Een Evenement Toevoegen

Februari 2019

Mail Art Project Roze Hokjes

2 februari 20192:00 am - 5:00 am
Galerie Tuur
Straelseweg 77
077-3513908 Galerie http://www.yvonnerooding.com/tuur/

Niemand wil in een ‘hokje’ geplaatst worden maar toch doen we het allemaal. Zowel bewust als onbewust.
Dit jaar vind “Roze Zaterdag” in Venlo plaats. Een stad die zich wilt openstellen voor alle bevolkingsgroepen en werkt aan het opbouwen van respect, tolerantie en participatie voor allen. Niet alleen voor de LHBTI groep maar voor alle bevolkingsgroepen.
Met dit motto heeft Galerie Tuur heeft een internationale oproep geplaatst om deel te nemen aan het mail art project Roze hokjes (Pink pigeon holing en Rosa schublade stecken). De voorwaarden waren de afmetingen (10x15 cm) en thema.
Meer dan honderd inzendingen uit diverse landen zijn gepost. Verrassend zijn de diversiteit, materialen en invalshoeken van de werken. Er zitten kaarten bij die je laten lachen of waarbij je afvraagt wat ze met het thema te maken hebben maar ook zeker exemplaren die je aan het denken zetten.
Dankbaar voor het ...

Meer

 

Bekijk eerdere evenementen

In deze kunst agenda vindt u exposities en evenementen die georganiseerd worden door kunstenaars en galerieën. Wilt u zelf uw eigen evenement of expositie toevoegen aan onze kunst agenda, klik dan hierboven op “Een Evenement Toevoegen”. Wij zullen uw suggestie zo spoedig mogelijk bekijken en publiceren. 

NIEUWSBRIEF
Ontvang interessante informatie om jezelf als kunstenaar en ondernemer verder te helpen

Wij houden ook niet van spam!
AANMELDEN
close-link