Rietje Smal-Zwanenburg -RietjeArt-

 

Kunstenaar:Rietje Smal-Zwanenburg -RietjeArt-
Stijl: Abstract

Contact informatie:
Rietje@RietjeArt.nl
www.RietjeArt.nl

RietjeArt is een uniek atelier, genesteld in het schilderachtige Stoutenburg. Het is het creatieve kind in Rietje, een kunstenaar met een hartstochtelijke liefde voor de natuur en landschappen.

Met haar motto “Durf je droom te leven”, legt ze haar ziel in elk kunstwerk, het resultaat is een kunstzinnige representatie van haar ervaringen en emoties.

Kunst is Reflectie. Het zegt iets over de maker en de ontvanger

Rietje’s werken zijn meestal abstract of geabstraheerd, vervaardigd met verschillende technieken en materialen. Elk stuk heeft een unieke boodschap die de kijker uitnodigt om de wereld vanuit haar perspectief te verkennen. Haar kunst vereist soms uitleg, maar daagt altijd uit tot nadenken en stimuleert de ontdekkingstocht van de toeschouwer.

De ontwikkeling van haar stijl werd mede gevormd door tien jaar abstracte technieklessen bij Rolina van Vliet en vele andere workshops van gerenommeerde kunstenaars. Ze blijft zichzelf uitdagen, altijd op zoek naar nieuwe technieken en inspiratie, vaak afkomstig van de natuur, leven, gesprekken en ontmoetingen, of door in de voetsporen van andere kunstenaars en filosofen te treden.

Bovendien deelt Rietje graag haar kennis en passie door schildercoaching aan te bieden, mensen te helpen zich uit te drukken door middel van kleuren en vormen.

Haar werk is beschikbaar voor exposities, aankoop of KunstUitleen.

Op de website www.RietjeArt.nl vind je meer informatie over haar werk, exposities en workshops.

 

1 gedachte over “Rietje Smal-Zwanenburg -RietjeArt-”

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF
Ontvang interessante informatie om jezelf als kunstenaar en ondernemer verder te helpen

Wij houden ook niet van spam!
AANMELDEN
close-link